Over Karin Hendriks Architectuur

Over Ons

In een comfortabele omgeving voelen u, uw medewerkers en bezoekers zich het meest prettig. Of het nu om een woning, kantoor, zorginstelling, kinderdagverblijf of school gaat.

Karin Hendriks Architectuur is een allround bureau dat werkt voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Van schets tot en met realisatie, van een aanbouw of verbouwing tot en met nieuwbouw, we voeren het met enthousiasme voor en mét u uit. We zijn pragmatisch; een gebouw moet passen bij hoe u wilt werken of wonen en voldoen aan wettelijke eisen en regels.

We starten met een schetsontwerp op basis van uw wensen, daarna volgen technische tekeningen, het aanvragen van vergunningen, selectie van een aannemer, het begeleiden van de bouw en het monitoren van de planning en de uitvoering. U kunt ons het gehele proces uit handen laten nemen of een deel.

Onze Werkwijze

Van schets tot en met realisatie, van een aanbouw of verbouwing tot nieuwbouw, we voeren het met enthousiasme voor en met u uit.

Portfolio

Karin Hendriks architecten en ingenieurs is een allround bureau dat werkt voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheden.

De BNA

De Branchevereniging Nederlandse Architecten stimuleert de ontwikkeling van de bouwkunst en van de beroepsuitoefening van de leden.