Over

Ons team

Iedere fase van een bouwproject vraagt om specifieke kennis en ervaring. Een bundeling van kennis en ervaring maakt Karin Hendriks een interessante gesprekspartner voor al uw huisvestingsvragen. Of het nu gaat om uw woning, kantoor, zorginstelling, kinderdagverblijf of school; in een prettige omgeving voel je je goed. Karin Hendriks helpt u graag om dit gevoel te realiseren door de verschillende mogelijkheden te onderzoeken. Zo kunt u gefundeerde keuzes maken.

Karin Hendriks (eigenaar-architect)

Ieder gebouw begint met een idee, uw idee. Karin ondersteund u bij het omzetten van uw ideeen en dromen naar een gebouw en omgeving dat speciaal voor u gemaakt is en waarin u zich goed voelt. Daar komt de inspiratie vandaan en maakt ieder project uniek. Dit is de kracht van Karin Hendriks Architectuur. Daarnaast blijven wij ons ontwikkelen op gebieden als duurzaamheid en virtual reality.

 

Niels van Limpt (projectleider)

Niels ondersteunt schoolbesturen om organisatieverandering, nieuwe processen en cultuuraanpassing afgestemd te krijgen op huisvesting die er toe doet. Deze pakketten varieren van een conditiemeting en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan tot aan coordinatie en advies met betrekking tot planmatig, preventief en correctief onderhoud.

 

Willem Hoppenbrouwers (projectleider)

Voor alle vraagstukken op het gebied van bouwen en verbouwen ondersteund willem de klant. Speerpunten zijn aanbesteding, uitvoeringsbegeleiding en oplevering. Een persoonlijke begeleiding, oog voor detail en een grote liefde voor de uitvoering zorgen voor de beste begeleiding.