Over

Karin Hendriks Architectuur

'van eerste schets tot realisatie'. Iedere fase van een bouwproject vraagt om specifieke kennis en ervaring. Een bundeling van deze kennis en ervaring maakt Karin Hendriks architectuur een interessante gesprekspartner voor al uw huisvestingsvragen, haalbaarheidsstudies, ontwerpen, bouwkundig tekenwerk, visualisatie en ondersteuning vanaf initiatief tot en met oplevering. Of het nu gaat om uw woning, kantoor, zorginstelling, kinderdagverblijf of school; in een prettige omgeving voel je je goed. Wij helpen u graag om dit gevoel te realiseren door de verschillende mogelijkheden te onderzoeken. Zo kunt u gefundeerd keuzes maken.

Onze volledig projectenlijst vindt u hier.

Samenwerken, kennisdelen en netwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom neemt Karin Hendriks Architectuur deel aan de volgende initiatieven:

 

Veel mensen lopen rond met een specifieke woonwens, maar vinden de stap naar een architect te groot. Omdat er nog veel onzeker is bijvoorbeeld, of omdat ze bang zijn voor de kosten. Om de drempel te verlagen heeft de Bond van Nederlandse Architecten (BNA)  in 2011 de Architectenwinkel opgericht. In de Architectenwinkel kunnen mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met het werk van een architect, vrijblijvend advies inwinnen en eventueel een vervolgafspraak inplannen. In Nederland zitten inmiddels bijna twintig architectenwinkels, waaronder in Tilburg. Voor een gratis advies kunt u reserveren bij de architectenwinkel Tilburg.

 

 

Bouwatelier 013 biedt een platform aan zelfstandig ondernemers waar zij contact leggen met ander creatieve zelfstandige in de bouwkolom. Zij delen hun kennis, kunde en netwerk. Zijn elkaars sparringspartner. Bovendien kunnen zij gezamelijk opdrachten aannemer, waarvoor verschillende disciplines nodig zijn. Zo zijn wij onze klanten nog beter van dienst. Deelnemers aan bouwatelier 013 zijn: Willem Hoppenbouwers - bouwadvies; Olaf van Dam - Woodscaping; Karin Hendriks - architect

 

 

 De bna, voluit de Koninklijke Maatschappij tot bevordering der bouwkunst Bond van Nederlandse Architecten, is de enige algemene Nederlandse branchevereniging van architecten. Doel van de BNA is het stimuleren van de ontwikkeling van de bouwkunst en het bevorderen van de beroepsuitoefening van de leden. Nederlandse architectenbureaus leveren binnen de BNA een gezamelijke inspanning om optimale voorwaarden te scheppen voor de uitoefening van hun beroep door ontwikkeling van hun vakmanschap, versterking van hun ondernemerschap en door maatschappelijke, culturele en economische profilering van architect en architectuur.